Ohjelmistot Dokumentinhallinta ValueFrame Docs by M-Files

ValueFrame + M-Files

Hallinnoi kaikki tiedostot kätevästi yhdessä paikassa

Täydennä ValueFrame-ratkaisuasi ValueFrame Docs by M-Files -dokumenttienhallintaohjelmistolla. ValueFrame Docs on tehokas ja helppokäyttöinen dokumenttien hallintaohjelmisto, joka ratkaisee kaiken kokoisten yritysten dokumenttien sekä muun tiedon hallinnan, etsinnän ja seurannan ongelmat.

ValueFrame-järjestelmään tallennetut dokumentit linkittyvät yrityksesi omaan dokumenttipankkiin, jossa voit hallinnoida organisaatiosi kaikkia tiedostoja. Näin asiakkaisiin, projekteihin, tarjouksiin ja muihin yrityksen ydintoimintoihin liittyvät tiedot ovat vaivattomasti osa koko organisaatiosi tietopääomaa. Voit selata tiedostoja ValueFramesta tai ValueFrame Docista.

ValueFrame Docsin avulla saat yrityksesi prosesseista entistä automatisoidumpia. Dokumenttien sähköinen arkistointi on vaivatonta; tiedostot ovat tallessa pilvessä, eikä sinun tarvitse murehtia backupista. Dokumenttien hallinnan kustannukset ovat tiedossa ennalta.

ValueFrame Docs by M-Filesin tarjoamat hyödyt

  • Windows-integraatio: Saumaton integraatio Windows Explorerin kanssa tekee ValueFrame Docsista helpon oppia ja käyttää. ValueFrame Docsiin tallennettuja dokumentteja voidaan muokata eri ohjelmistoissa samaan tapaan kuin muita tiedostoja.
  • Luotettavuutta ja suorituskykyä: ValueFrame Docs on dokumenttien hallintaratkaisu, jossa on ns. virtuaalinen paikallisasema. Sen ansiosta kaikki tiedostot voidaan tallentaa yhteen paikkaan. ValueFrame Docs toimii aina nopeasti ja luotettavasti paikallisen aseman tavoin, vaikka verkko tai palvelin olisi hidas tai poissa käytöstä katkoksen, suuren työkuorman tai verkkoliikenteen vuoksi.
  • Etätyömahdollisuus: ValueFrame Docs toimii myös etätyöskentelyssä. ValueFrame Docs synkronoituu automaattisesti palvelimen kanssa heti, kun katkennut yhteys muodostetaan uudelleen. Voit työskennellä myös offline-tilassa.
  • Nopea ja joustava haku: Lisää mukautettavia metatietoja tiedostoihisi yhtenäistääksesi dokumenttien hallintaa. Selaa tiedostoja luokkien, projektien tai valitsemiesi ominaisuuksien mukaan. Löydä oikeat dokumentit heti tiedoston sisällön ja metatietojen perusteella. Dokumenttien hallinta on yksinkertaista ja tehokasta muokattavia metatietorakenteita käytettäessä.
  • Versioiden hallinta helpottuu: Dokumenttien vanhat versiot säilytetään automaattisesti. Ohjelmisto tallentaa muutoslokiin tiedon dokumentin muokkaajasta, ajasta ja kommenteista.

ValueFrame Docs by M-Files

ValueFrame Docs by M-Files mahdollistaa tietojen ketterän hallinnan yhdestä paikasta pilvipalveluna, jolloin kaikki tiedostot ovat aina kätesi ulottuvilla.
Kategoriat:
Dokumentinhallinta
Lisätietoa:

Tutustu M-Filesiin

Ota käyttöön