Ohjelmistot Raportointi ja BI-ratkaisut ValueFrame Tietovarasto

Hae ValueFrameen kirjattua tietoa jatkokäsittelyyn

Täydennä ValueFrame-ratkaisuasi tietovarastopalvelun avulla! Lisätoiminnon saa ValueFrame PSA Pro, ValueFrame PSA ja ValueFrame CRM -tuotteisiin.

Tietovarastopalvelun toiminnot

ValueFramen tietovarastopalvelu tarjoaa käyttäjälle pääsyn ValueFrameen kirjattuun yrityksen dataan salatun yhteyden läpi. Data annetaan alkuperäisessä muodossaan. Sitä voi yhdistellä ja jatkokäsitellä vapaasti, ja se on helposti hyödynnettävissä räätälöidyissä Business Intelligence -raporteissa tai integraatioissa. ValueFramen asiantuntijat voivat auttaa raportin luonnissa, tai työn voi tilata kolmannelta osapuolelta.

Tietovarastopalvelu mahdollistaa ValueFramen tietokantojen datan käytön tuotantoympäristöä rasittamatta. Tuotantokannan sijaan data haetaan ValueFramen tietovarastotietokannasta, joka on tuotantokannan reaaliaikainen kopio. Tietokantaan voidaan lisätä näkymiä ja funktioita, jotka helpottavat datan käyttöä esimerkiksi Microsoft Excelin ja Accessin tai muun ODBC-datalähteitä hallitsevan ohjelmiston kanssa. Palvelun avulla on myös yksinkertaista tehdä datan laadun tarkistuksia. Tietovaraston data on vain lukukäyttöä varten, eivätkä muutokset siirry takaisin ValueFramen tietokantaan.

Tietovaraston käyttö vaatii MySQL ODBC/JDBC –ajurin asentamisen loppukäyttäjän työasemalle sekä ValueFramen toimittaman käyttäjätunnuksen, salasanan ja sertifikaatin. Palvelua voi käyttää useilla tunnuksilla.

Lue lisää BI-raportoinnista blogistamme

BI-raportointi mahdollistaa tiedon syvemmän tarkastelun

ValueFrame Tietovarasto

Hyödynnä ValueFrameen kirjattua tietoa BI-raporteilla tai integraatioissa ValueFramen Tietovarasto-palvelun avulla. Tutustu ValueFramen Tietovarasto-palveluun